Pn. Spa 18th, 2024

Vonios įrangos asortimentas prekyboje pasižymi didele gausa. Galime rasti platų vonių, klozetų, dušo kabinų bei praustuvų pasirinkimą. Kiekvienas pirkėjas gali išsirinkti norimą prekę pagal savo skonį, finansines galimybes bei individualius poreikius. Siūlomi įvairių matmenų gaminiai pagaminti iš skirtingų medžiagų. Esama įrangos tiksiančios įvairaus dydžio patalpoms. Vonios kambaryje, be kitos įrangos, esant galimybei, patogu įrengti ir praustuvą. Jis ypač praverčia ten kur vonios kambaryje yra dušo kabina, o ne vonia, taip pat tualete, kur tam yra vietos.

Kaip išsirinkti tinkamiausią praustuvą?

Praustuvai gaminami iš skirtingų medžiagų: keramikos, akmens masės ar marmuro. Nuo jos priklauso priežiūros ypatumai bei kaina. Kiekvienas jų turi privalumų. Apsilankę elektroninėje ar fizinėje parduotuvėje, rasite daugiau informacijos apie praustuvų matmenis, montavimo būdus bei visais rūpimais kitais klausimais.

Pasirinkite praustuvo montavimo būdą

Pakabinami praustuvai yra patogūs ten, kur nėra vietos ar nenorima statyti spintelės, nes ji tokio tipo praustuvams nebūtina. Matomas estetiško vaizdo sifonas padės sukurti išskirtinį patalpos stilių.

Įmontuojamas į stalviršį iš viršaus praustuvas yra vienas dažniausių pirkėjų pasirinkimų. Tokį variantą galima be vargo rasti ir įsigyti iškart su spintele, išvengiant papildomų paieškų bei rūpesčių. Iš apačios į stalviršį montuojamas praustuvas atrodo ypač patraukliai bei stilingai, tačiau teks pasirūpinti drėgmei atspariomis stalviršio medžiagomis. Itin stilingai atrodo ant stalviršio montuojami praustuvai. Jiems taip pat rekomenduojama rinktis stalviršį iš drėgmei atsparios medžiagos, nes tokiems praustuvams maišytuvas montuojamas ant stalviršio.

Didelėms šeimoms, turinčioms pakankamai vietos vonios kambaryje, siūlomas patogus ir patrauklus pasirinkimas, tai dvigubas praustuvas. Turint tokį praustuvą savo vonioje, galima vaikui su vienu iš tėvelių ar dviems vaikams kartu valytis dantis, mokyti vaikus tinkamų higienos įgūdžių.

Kai rinksitės praustuvą savo vonios kambariui, atkreipkite dėmesį ar ant jo bus vietos pasidėti daiktams, pasiteiraukite apie priežiūros ypatumus. Tinkamai pasirinktas, poreikius atitinkantis praustuvas, jūsų vonios kambariui suteiks patogumo bei funkcionalumo, padės kurti savitą stilių ir patalpos dizainą.

By Tslkas